sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tasaista taivallusta

Blogiin kirjoittaminen on nyt näköjään aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa.
Shirolla ikää 15 viikkoa ja tasasen varmasti kasvattaa jalkojansa. 

Ensimmäinen rokotus käytiin hakemassa ei yhtään kauempana kuin Oulussa, samalla sai piikit sisaruksista muutama muukin ja harjoiteltiin ärisemistä ja välillä vähän leikkimistäkin keskenään. 
Menomatkalla pysähyttiin lenkille Raaheen Sylvin veljen Vegan ja Shiron veljen Mörön sekä Friida-luppiksen kanssa.  

Pentua on roikotettu mukana erinäisissä kokouksissa ja talkoissa jossa kuunneltiin paljon erilaisia ääniä, on tutustuttu lisää ihmisiin ja koiriin. On lenkkeilty yksin ja yhdessä sekä oman lauman että toisten kanssa, on tehty ensimmäinen nappularuutu, esine-reagointi, on harjoiteltu sivulle tuloa, maahan menoa, istumista ja seisomista, seuraamista sekä kontaktia ja leikkimistä. On haukuttukin sekä purkille että lelulle eikä lelun kantaminen ja tuominenkaan aivan vierasta ole. 

Työpäivää ei jaksa pentu olla pissaamatta mutta muuten on sisäsiisteysjutut aika kivasti hanskassa.

Pöhinää aiheuttaa joskus vastaantulevat ja perässä tulevat ihmiset ja koirat, jos on herkut hollilla niitä ei syödessä ehdi huomaamaankaan.  22.2.2013

22.2.2013

Sylppy Helmikuun lopulla

Sylvin kanssa on vähän tokoiltu ja treenattu haukkumista pelkästään sekä pienen etsimisen, reagoinnin ja löydön jälkeen. Välillä vähän isompaakin etsintää ettei vallan ykstoikkoseksi käy treenit. Omatoimisesti se kaivaa ja tuo kaikenlaisia esineitä joita joku on joskus hukannut. 
Hierojalla aina välillä makoilee eikä ole enää siihen kuntoon mennyt missä on joskus ollut vaan pysyy ihan ookoona. Huolimatta tämän hetkisestä kokopäivätyöstään pennun virallisena viihdyttäjänä ja pentuhan roikkuu milloin missäkin karvassaki kiinni :D

27.2.13

27.2.13
Aatu hömpöttää muiden mukana ja on innostunut pennun kanssa muutaman kerran painimaankin. Suurimmaksi osaksi kuitenkin sisällä pitää sen sopivan välimatkan päässä itsestään.
Aatu oli hierottaessa pysynyt kivassa kunnossa, Synoquinin syöminen näyttää sille sopivan.

27.2.13

27.2.13

27.2.13

Pentu saa kyytiä

Pieni paimentyttö 27.2.2013Pentu saa taas kyytiä! 10.3.2013


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti