lauantai 16. helmikuuta 2013

Shiro 12 viikkoa

Tänään lauantaina Shiro täyttää 12 viikkoa. Käytiin eilen klinikalla puntarilla joka näytti 6,2 kiloa. En ole aikaisemmin sitä saanutkaan punnittua kun ei ole ollut toimivaa vaakaa. Mutta ihan tasaisesti on siis kasvanut. 
Samalla reissulla käytiin myös joka- pennun-vakiovisiitillä Mustissa ja Mirrissä ja nyt sai pieni ensimmäisen ihan ikioman remmin!  :D

Ollaan nähty uusia ihmisiä ja koiria, käyty erilaisissa paikoissa, saatu tassujen alle erilaisia pintoja, harjoiteltu tärkeitä taitoja.

Aurinkoisena päivänä otetut kuvat ovat jo muutaman viikon vanhoja ja pilvisenä päivänä otetut on ihan viime päiviltä.




Aatu ja Sylvi on aina vuoroviikoin mun mukana hallillla kun olen kursseja vetämässä.
Aatun kanssa lähinnä hömpötetään ja leikitään ja Sylvin kanssa sen lisäksi vähän tokoillaan. 








Sylvin kanssa on keskitytty edelleen ilmaisuun, käytiin joku aika sitten saalis/leikkipalkkakurssilla ja sielä saatiin hyvä vinkki haukun vahvistamiseen niin että maalimies perääntyy samalla kun koira haukkuu. Ei mitään askelia vaan ihan pieniä liikkeitä.

Ollaan otettu sekä pelkkää ilmaisua että maalimiehiä pakoina, haamuina, valmiina. 
Minä olen leikkinyt sen kanssa ilmaisua pelkästään ja sitten niin että jätän sen istumaan, menen piiloon ja sieltä huudan "ukko" ja kun koira tulee se tekee ilmasun :D

Maanantaina osallistuttiin hälytreeneihin ja tehtiin puolentoista tunnin etsintä taajamassa.
Ensin kierrettiin tienvarsia, löydettiin etsintäänn kuulumaton huivi ja sen jälkeen saatiin siirto teollisuusalueelle jossa oli selkeästi ylä- ja alatasanne.
Kierrettiin ensin aika nopealla tempolla koko alue ja koiran reaktioista päätellen sitten keskityttiin yläosaan jossa yhden hallirakennuksen molemmin puolin hyvin selvät merkkaukset.
Sitten kun etsintäpartiomme ihmisjäsenet viimeinkin tajusivat että meillä on lupa koittaa rakennusten ovia ja jos ovat auki saamme ne tutkia ja reagointien perusteella osasimme helposti päätellä mikä halli täytyy tarkistaa.
Ja Sylvi oli vähän että daa, vihdoinkin tajusitte. Koira halliin ja sieltähän se kadonnut nopean paikallistamisen jälkeen löytyi. Ilmaisun aloittamisessa kesti vain aavistus ja sekin sen vuoksi että yritti iholle eikä päässyt joten kiersi muutaman kerran. Sen jälkeen hirmu hyvä haukku enkä meinannut saada hallintaan sieltä.

Esineitä on myös etsitty pullon korkista pikkuiseen avaimeen, sekä pudottaen että vain heitetty menemään hankeen. On myös harjoiteltu että se voi olla kunnolla lumen allakin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti