perjantai 25. tammikuuta 2013

Ensimmäinen viikko takana

Yllättävän nopeasti uuden tulokkaan tuomasta järkytyksestä selvittiin (me kaikki ;D ) ja koirat näyttävät jo kovastikkin samalta laumalta.
Sylvi leikkii pennun kanssa sekä sisällä että ulkona ja välillä täytyy toppuutella varsinkin ulkoleikeissä kun menee turhan rajuksi eikä se meinaa jättää pentua rauhaan millään :)
Se komentaa pentua koko ajan harvemmin mutta sanoo kuitenkin vielä onneksi ettei nyt aivan kaikkea siedä.

Lelut on poissa lattioilta mutta pidän joitakin kappaleita aina välillä ja ollaan Sylvin kanssa sovittu että minä pidän huolen että pentu ei tule Sylvin lelun luokse ja Sylvillä ei sitten ole asiaa kun leikitään pennun kanssa.
Pennulle nyt kelpaa purtavaksi mikä vaan mikä liikkuu ja villasukkia tai pyyheliinaa Sylvikään ei alkaa vahtimaan ja ovat roikkuneet samassakin sukassa :)

Aatu ei sisällä siedä pennun lähestyvän itseään mutta ulkona innostuu sekin tuuppimaan pentua leikkiin. Useimmiten kuitenkin kun kaikki on paikalla on Sylvi se joka pentua leikittää.
Aatu ei leluja vahdi ja ne ovatkin pennun kanssa samassa hanskassa kiinni kun ollaan oltu vain niiden kanssa ulkona ja voi miten suuri taistelija Shiro on vaikka vastassa suuri ja mahtava terrieri :D
Kun ollaan kaikki kävelemässä pentu roikkuu Aatussa kun Sylvi menee niin kaukana että sinne saakka ei lähde ja ulkona Aatukin sietää roikkumiset.
Kun Aatu ja Sylvi leikkii keskenään pentu roikkuu ja pyörii niiden ympärillä ja haukkuu.


Me ollaan pennun kanssa kyläilty kolmessa paikassa viikon aikana joissa ollaan saatu uusia ihmisiä ja uusia koiria sekä erilaisia pintoja tassujen alle ja hajuja nenään. Vierasilla se pääasiassa nukkuu. On vähän autoiltu, käyty muutamissa uusissa ulkoilupaikoissa sekä yksin että koko lauman kanssa. 
On nähty pyöräilijöitä, kävelijöitä, autoja menevän ohi. On kuunneltu vähän erilaisia ääniä ja myös järjestetty niitä esim. imurilla ja kattiloilla/uunin pellillä, tiskikoneella ja pyykkikoneella...

Kaikkeen uuteen suhtautuu rennosti eikä ole vielä tullut vastaan mitään ylitsepääsemättömän kauheaa.

On vähän naksuteltu ennen ruokaa, opeteltu omaa nimeä, luoksetuloa ja luopumista. Nameina toimii vielä omat nappulat. 
Tehtiinpä vahingossa noutoakin kun se innostui tuomaan palloa minun syliin ja sitten oli ihan hirmuisen hauskaa :D

Hei kukas sinä olet?

Sinullapa on outo ääni

Menenpä varmuuden vuoksi tänne turvalliseen häkkiinEi kommentteja:

Lähetä kommentti