tiistai 22. tammikuuta 2013

Shiro

Lauantaina kotiutui pikkuinen Shiro tyttö, Ghosteye´s Ice Flake. 
Tavattoman reipas koiran alku, viiden tunnin ajomatka meni takapenkillä Aatun kevythäkissä ja ehkä ensimmäiset neljä tuntia se oli aivan hiljaa ja makoili tai nukkui vaan. Noin tunnin välein pysähyttiin pissatauolle ja sielä se kävi häntä pystyssä ja heiluen ja taas häkkiin laitettaessa rauhoittui huilimaan. Neljännen ja viidennen tauon jälkeen meinasi alkaa itkettämään kohtalo kun häkkiin joutuu vaan uudelleen mutta tyytyi siihen sitten nopeasti kun jatkettiin ajamista. 

Kotiin tultaessa se oli heti kuin kotonaan. Aatu ja Sylvi otti sen yllättävän hyvin ja muutamat juoksurallit viiletetty Sylvin ja Shiron kesken eilen illalla. Ulkona pentu haastaa Aatua, Sylvin meno on sielä vielä vähän hurjaa ja se väistää muutenkin enemmän Sylviä jolla onkin tiukka linja pennun ojennukseen laittamisen kanssa varsinkin sisällä :D Aatukin osaa sanoa sille aina silloin kun pentu on liian lähelle tulossa mutta ruokakuppiaan ei Aatu parka osannut puolustaa vaan kohta sielä oli pikkuinen ahmatti. 
Hyvin se pentu väistääkin Sylvin tuijottamisen ja painostuksen mutta joskus vaan liihottelee menemään ja Sylvi ottaa astetta kovemmat voimat käyttöön jolloin pennulta tulee jo murinat takaisin että aikamoinen emäntä siitä on kasvamassa :D 
Mutta kertakaikkiaan hienosti ja luotettavasti molemmat Sylvi ja Aatu sen kanssa toimii.

Lelut on poissa lattioilta koska Sylvi on kova vahtimaan kaikkea. Eilen kokeilin ottaa muutamaa kappaletta kokeeksi mutta siinä tulee vähän turhaa tuijottelua ja sanomista eikä pentu pysty kuitenkaan niillä leikkimään joten lelut pysyvät poissa. Pidetään erikseen jokaisen kanssa leikkihetkiä. Shiron mielestä kuitenkin lahkeilla ja hihoilla ja käsillä leikkiminen on vielä paljon hauskempaa kuin leluilla. 

Ensimmäiset päivät ollaan haettu jonkunlaista rytmiä elämään. Joka päivä on ollut yksin jäämisiä, jätän kun käyn vessassa, kun leikin tai treenaan vain yhden koiran kanssa, kun käyn Sylvin kanssa lenkillä, kun käyn kaupassa, kun käyn Sylvin ja Aatun kanssa kävelemässä... 
Eilen illalla oli koko porukka kaksi ja puoli tuntia keskenään eikä pissan pissaa eikä kakan kakkaa ja vastassa rauhallinen  ja vasta herännyt pentu :) Välillä on sitten taas jäänyt huutamaan riippuu kuinka hyvin saa ajotettua väsymyksen kanssa lähtemisen. 

Aamusin käydään koko porukan voimin pikkulenkki lähimetsässä, Shiro matkustaa sylissä ja metsässä viipottaa muiden mukana pätkiä. Sylvin matkaan ei lähde kun se menee sen verran kauempana vaan palaa pian takaisin. 
Nyt on ollut aika kylmiä päiviä jotka haittaa vähän ulkona olemista. Aatun ja Shiron kanssa käytiin yhteispissalenkillä pyörätietä pitkin ja tuli vastaan lastenvaunuja lykkivä mies. Aattelin että pentu tulee minun jaloissa ohi mutta sinnehän se viipotti samointein vaunujen luokse tutkimaan :D


Nimensä pentu saa Hopeanuolesta ja se tarkoittaa valkoista japanin kielellä. Ja sitten kun sen kuitenkin sanoo enemmän siroksi on siinä vähän suomen kieltäkin :) 

Jos laitan silmät kiinni sitä ei ole olemassaMinun

Shiro maastoutuu
2 kommenttia:

  1. Onnea pikkuisesta! Ihana nimi. :) Väritys on juuri oikea, ja hännän päässä valkoinen tupsu, niin kuin kuuluukin. ;)

    VastaaPoista