keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Shiron pitkä ilta

Tiistaina tuli Shiro mukaan hallille kun menin treenejä vetämään.
Lähdettiin sen verran ajoissa että ehdittiin käymään Klinikalla varaamassa seuraava rokotusaika ja samalla punnittiin pentu. 8,980 kg mittarissa tarkalleen.

Hallillakin oltiin hyvissä ajoin että ehdittiin ulkoilla ja hengailla hallin odotustilassa. Muutama ihminen, yksi sinkoileva lapsi ja silloin tällöin treeneistänsä ulos kulkevat koirat.
Hetken vähän pyörittiin ja pidettiin hauskaa, palkkailin herkuilla aina kun otti kontaktia. Ja herkkujahan meni. Tehtiin sivulle tulo ja seuraamista. Tai "seuraamista".

Sitten vain istuttiin ja ihmeteltiin menoa. Kerran singahti lapsen perään mutta tuli heti kutsusta pois. Treenit kun alkasivat loppumaan ja koiria alkoi virrata enemmän odotustilaan täytyi välillä vähän pöhkiä ja murista häntä tötteröllä.  

Sitten se oli mukana kun rakensin Anun kanssa radan, iloisena juoksenteli sinne tänne.
Seuraavaksi koitti pennulla kovat ajat kun joutui häkkiin, kolme tuntia treenien vetoa ja aina ryhmien välissä käytiin ulkoilemassa. Välillä huusi mutta kun se ei tuottanut tulosta tyytyi kohtaloonsa ja oli hiljaakin aika paljon.

Illan päätteeksi pääsi sitten pitämään treenikentälle hauskaa, leikittiin, juostiin ja mentiin putkikin siinä vahingossa ohimennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti