tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sylvin ha(uk)kutreenejä

Sunnuntaina treenattiin pelkästään haukkumista. Minä haukutin kaverin koiran ja kaveri haukutti Sylvin.
Käytössä siis lelupalkka ja haukuttaja haukun aikana vaihtoi asentoa, liikkui, peitti itsensä viltillä.. Ja väliin leikittiin.
Häiriönä muut koirat aidan takana terassilla ja autossa jotka kommentoivat tilannetta. Vähän Sylvillä haukku katkesi välillä koirahäiriöstä ja sitten kun minä liikuin samalla mutta pysyi haukuttajan luona ja jatkoi itse haukkumista.

Shirokin pääsi hömpöttämään ja leikkimään erilaisilla leluilla. Se oli kyllä enemmän riemuissaan ihmisistä ja hyppi sylistä toiseen, se kun oli autosta katsellut kun nämä kaksi koiraa treenaa haukkumista :D Mutta kyllä lelujenkin perään täytyi lähteä ja tissikumi oli ehkä sen päivän leluvalikoimasta kaikkein mieluisin.

Maanantaina hakutreeneissä oltiin parkkipaikkaympäristössä. Sylville neljä pistoa haamuavulla ja suoralla palkalla niin että kun koira juoksi maalimiestä kohti maalimies heitti lelun toiseen suuntaan ja samassa vauhdissa koira ampasi lelulle. Sen jälkeen koira sai itse päättää leikkiikö se maalimiehen kanssa vai tuoko se minulle leikittäväksi. Ja se teki molempia. Kolmessa pistossa neljästä ensin vei lelun maalimiehelle jonka kanssa leikki hetken ja toi sitten minulle ja leikittiin vähän vielä. Yhdessä pistossa toi suoraan minulle. Maalimiehinä kaksi tyyppiä jotka vaihtoivat paikkaa.

Treeenien jälkeen huomasin hukanneeni toisen lelun ja käytiin katsomassa jos se löytyy Sylvin avulla. No ei se löytynyt kun ei sitä sielä ollut vaan sen oli kaveri kerännyt. Tiputettiin sitten hanska Sylville että saa jotakin löytääkin ja löysihän se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti