lauantai 15. kesäkuuta 2013

BH koetta ja toko kisoja

Joku viikko sitten pentu juoksi jalkansa maassa pystyssä olevaan lyhyeen rautatolppaan. Hoidettiin itse kylmällä ja levolla ja selvittiin säikähyksellä. 
Toukokuun alussa Shiro juoksi silmänsä metsässä ilmeisesti johonkin keppiin, saaliina silmätippakuuri ja eläinlääkärin ohje laittaa silmä kiinni seuraavalla kerralla.
Ensimmäinen kerta suurta lätäkköä ihmettelemässä. Kävipä pentu vahingossa uimassakin kun lähti Sylvin ja lelun perään. Kiire tuli räpiköidä takaisin rannalle.

Kovasti vesi kiinnostaa ja lenkillä löytyy kaikki pienemmätkin ojat ja lätäköt joissa kaikissa täytyy käydä kastelemassa tassut. Aikamoinen vesipeto kasvamassa.



Toukokuussa Sylvi suoritti hyväksytysti käyttäytymiskokeen


Toukokuussa käytiin myös Sylvin kanssa tokokokeessa, tuloksena ALO1-tulos pistein 196, KP ja luokkavoittokin vielä kaiken päälle. Aika kunnianhimottomasti tuli asetettua tälle vuodelle tavoitteet kun ne on jo täytetty :D

Shiro kesäkuussa 2013. Sirpa on tarkka omasta alueestaan. 

Shiron kanssa on jatkettu elämään tutustumista milloin kokouksissa milloin treenipaikoissa ja milloin markkinoilla, kauppojen parkkipaikoilla tai eläinkaupassa.

Hakutreeneissä tehdään luottamusta vieraisiin ihmisiin, se kun ei ole Sirpan kanssa ihan  itsestäänselvä juttu. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti