keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Uusissa Käsissä

Kevään jälkeen ei ole koiria kummemmin missään hoidettu, täytyi välillä ummistaa silmät niiden liikkumisen ym tuijottamisesta ettei tule hulluksi niin sanotusti :D
Maanantaina molemmilla koirilla oli aika osteopaattiselle hierojalle, Jaana-Kaisa Timoselle. Jaana-Kaisalla ei ole kumpikaan hoidossa ollut aikaisemmin. Ja taas täytyy todeta että on hyvä vaihtaa välillä käsittelijää.

Aatu hoidettiin ensin, se on mikä se on eli pieni spondyloosipotilas. Jaana-Kaisa sai kuitenkin liikkuvuutta rankaan ja Aatu nautti silmät ummessa hoidosta.

Sylvi seuraavana. Yritin kertoa Sylvin tarinan ja vastailla kysymyksiin mahdollisimman tarkasti mutta paljon sitä unohtaa kun ei ole mitään päiväkirjaa tullut pidettyä. Jälkiviisaana voisi todeta että olisi ollut hyvä jos olisin kaikkien hoitojen jälkeen pyytänyt aina itselle kertomuksen kirjallisena hoidosta. Minä kun unohdan yleensä aina samoin tein kun käsittely on ohi mitä olen kuullut ja mitä on koirasta löytynyt.

Jaana-Kaisa ehti hoitaa Sylviä sen verran että näki että se on kropaltaan edelleen hyvin outo, niksautti pari kertaa niskasta ja sen jälkeen totesi kalloa ja niskaa tunnustelleensa että se on liian oudon tuntuinen eikä uskalla käsitellä pidemmälle ennenkuin on otettu röntgenkuvat.

Jaana-Kaisa sanoi että Sylvin tarina ja Sylvin oireet eli koko kropan huono kunto ja se, että sitä ei saada pysymään kunnossa ja muutaman kerran hoitojen jälkeen on mennyt huonompaan suuntaan viittaa siihen että syy kaikkeen on juuri tuola niskan alueella.

Eli perjantaina Seinäjoki kutsuu ja Jarmo Rintasalon vastaanotto ja Sylvi  kuvataan osa 456 heti tuo kaularangan alue, sitä ei ole koskaan Sylviltä kuvattukaan :) On otettu vain sivukuvia. Selviää sieltä sitten mitä vain niin kuulostaa siltä että mennään ja toivotaan että mennään ainakin eteenpäin tässä operaatio Sylvin kuntoutuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti