lauantai 11. elokuuta 2012

Perjantai illan jäljet

Aatun jäljelle viisi tai kuusi perus esinettä, sukkaa, pipoa jne., kaksi ojan ylitystä, pituus joitakin satoja metrejä, vanheni pari tuntia.

Sylville esineinä hammasharja, vauvan pöksyt, pikkusukka, vessapaperin pala, otsalamppu, noin 1cm leveä ja kolme neljä cm pitkä nauha sekä pipo. Pari ojan ylitystä sekä hiekkatien ylitys josta autoja ajanut yli, pituus joitakin satoja metrejä ja vanheni pari tuntia. Välillä pidempi pätkä pelkkää jäljestystä.


Käytiin vähän kävelemässä ja istuskeltiin laavulla ootellessa. Jos haluaisi että koirat ehtii rauhottua mitääntekemättömiksi siinä kun istuskelee olisi pitänyt olla paljon pidempi aika, nyt ne teki koko ajan jotain ja kävi koko ajan tökkimässä että koska mennään :P' Mutta oli pakko lähteä ajamaan jäljet ennen kuin valo loppuu.

Aatu kävi jäljellä ensin, tasanen juna puksutti joka ikisestä esineestä yli. Viimeisen se nosti :D Mutta hyvin pysyttiin jäljellä. Toisella ojan ylityksellä teki monta kierrosta että mistä löytää ylityspaikan, oli hyvin virtaava vesi alla ja olin loikkinut kalliolta toiselle. Ei oikein uskaltanut mennä  mutta kun vähän auttoi niin loikkasi sitten toiselle puolelle ja löysi jäljen jatkon.


Sylvi jäljesti tasasen varmasti, kerran taidettiin hukata jälki mutta se näkyi koirasta kyllä hyvin selvästi. Toisin kuin Aatusta joka painaa ihan yhtä kovaa oli se jäljellä tai ei. Sylvi lähti kiertämään sinne missä se oli vielä jäljellä ja sitten nosti uudelleen jäljen ja jatkoi oikeaan suuntaan. Esineistä nousi kaikki tuota pienen pientä nauhan pätkää lukuunottamatta, senkin taisi merkata kun teki pari ylimääräistä kierrosta jossain vaiheessa.
Tien ylitys selvitettiin mutta ei se tietä pitkin näytä ainakaan jäljestävän, jostain sai nenäänsä kuitenkin mistä jälki jatkuu ja sen jälkeen olikin pian viimeinen esine.
Hirmuisen hienosti on Sylvi löytänyt jäljestämisen ja menee hyvää tasaista tahtia, ammattilaisin elkein nostaa esineet ja lähtee esineeltä jälkeä jatkamaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti