torstai 6. helmikuuta 2014

Shiro edestä ja Shiro sivulta


Eilen tuli täyteen neljä viikkoa Sylvin polvileikkauksesta. Tähän asti toipuminen on mennyt hirmu hienosti. Jalka on ollut käytössä alusta asti ja kahden viikon kohdalla kävimme Espoossa ensimmäisessä kontrollissa jossa kaikki oli hyvin. Seuraavan kontrollin voimme näin käydä täälä meillä päin. 
Kaksi ensimmäistä viikkoa koira kävi ulkona vain tarpeillaan ja sen jälkeen ollaan vähitellen lisätty liikuntaa niin että se kävelee nyt 10-20 minuuttia kerralla. Kahden viikon jälkeen se myös hierottiin. Kotona se on omassa tilassaan portin takana. 
Eilen käytiin Tampereella fyssarilla käsittelyssä ja hakemassa kuntoutussuunnitelma. Fyssaritäti oli yllättynyt ja tyytyväinen miten hyvin se jalkaansa jo käyttää. Keventää sitä jonkun verran mutta niin se tässä vaiheessa vielä saakin tehdä. Tiukka oli ja joku lukko rangassa käsitellessä.
Jonkun verran nestettä on ollut polvessa kahden viikon jälkeen ja sen jälkeen se on laseroitu sekä hierojan että fyssarin toimesta ja nyt nestettä ei ainakaan tällä hetkellä näytä olevan enää. Jos kuuden viikon kontrollissa sitä vielä on niin sitten tyhjennetään samalla kontrollireissulla. 
Sylvi ei ole oikein itse huomannut että se on leikattu ja sillä alkaa pikkuhiljaa olemaan aika tylsää, no kymmenen viikkoa jäljellä enää :P 
Shirokin kävi tammikuussa osteopaattisella hierojalla ja hierojalla ja oli paremmassa kunnossa kuin mitä on ollut.
Shiro on tokoillut pääasiassa alokas luokan liikkeiden osia ja agilityäkin käytiin peräti kahesti tammikuun aikana tekemässä esteistä pussia ja muutamilla esteillä tekniikkaa sekä lähtörutiineja. 
Pekopuolella meillä oli rakennusetsintätreenit joissa sirpa kävi vain tutustumassa uuteen paikkaan ja syömässä ihmisiltä siinä sivussa.
Ilmasun osalta ollaan tehty hakutreeneissä maalimiehillä maahanmenoa ja kotona erikseen rullan tuontia. Viimeksi alotettiin näytölle menotreenit ja siitä se ketjutus lähtee.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti